پارتیشن چوبی (قیمت انواع مدل پارتیشن چوبی ثابت و متحرک)

پارتیشن چوبی، یکی از انواع پارتیشن های پرکاربرد موجود در بازار می باشد. از محاسن و مزایای پارتیشن‌بندی چوبی  می‌توان به عایق بودن و مقرون به صرفه و ارزان بودن آن ها اشاره کرد. پارتیشن بندی نیاز به دانش و تجربه بالای نجاری دارد. در این مقاله از سایت تهران پارتیشن به انواع پارتشین چوبی ،قیمت، طریقه نصب مزایا ان می پردازیم.حتی اگر نمی دانید پارتیشن چیست می توانید مقاله (پارتیشن) را مطالعه کنید. پس تا انتها با ما باشید.

پارتیشن چوبی ثابت

نصب پارتیشن چوبی

پارتیشن بندی چوبی

انواع پارتیشن چوبی

قیمت پارتیشن چوبی ثابت

قیمت پارتیشن چوبی

مزایای پارتیشن چوبی ثابت

پارتیشن چوبی چیست؟

خرید پارتیشن چوبی

پارتیشن چوبی ارزان

پارتیشن چوبی شیک و ارزان

انواع پارتیشن های چوبی

پارتیشن چوبی تک جداره و دوجداره

پارتیشن چوبی دوجداره

پارتیشن چوبی ثابت

پارتیشن چوبی متحرک

پارتیشن چوبی چیست؟

پارتیشن چوبی یکی از انواع پارتیشن با ظاهری زیبا و بسیار شیک و مورد پسند است که در مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع پارتیشن با توجه به اندازه و نوع چوب به کار رفته در آن، قیمت متفاوتی دارد. این نوع از پارتیشن برای تفکیک سازی فضا و نیز زیبا سازی آن در ادارات و منازل بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و به یکی از بخش های جذاب دکوراسیون خانگی تبدیل شده است. طرح های مختلفی از این پارتیشن در بازار موجود می باشد که از جمله آن می توان به پارتیشن تمام چوب، چوبی مشبک، ترکیب چوب و شیشه و … اشاره کرد.

مزایای پارتیشن‌ بندی چوبی

پارتیشن چوبی یکی از انواع پارتیشن های پرکاربرد و دوست داشتنی در منازل و ادارات است و دلیل اصلی این امر مزایای فوق العاده این نوع از پارتیشن می باشد. پارتیشن های چوبی به راحتی نصب می شوند و زیبایی و سبک مدرن و طبیعی بودن ظاهر آن می تواند از دلایل محبوبیت آن باشد. همچنین که اکنون در بازار انواع کیت‌ها و ریل‌ها و ابزار و یراق آلات مورد نیاز برای پارتیشن بندی های چوبی موجود است و ارائه می گردد. حتی کار گذاری کابل‌های برقی در این نوع پارتیشن به خاطر تو خالی بودن برخی از انواع آن امکان پذیر است.

در ادامه به معرفی برخی از مزایای مهم انواع پارتیشن چوبی می پردازیم:

  1. استفاده آسان: یکی از مزایای اصلی پارتیشن چوبی، راحتی در نصب و تقسیم بندی فضا می باشد. نصب این پارتیشن ها با مشکلات پیچیده ای همراه نیست و حتی در صورت نصب، امکان جا به جایی مجدد این گونه پارتیشن ها وجود دارد.
  2. عایق صوتی: شما می توانید پارتیشن های چوبی خود را با ویژگی عایق صدا بودن تقویت کنید و از ورود نویز و صدا به سایر فضاها جلوگیری کنید. این موضوع سبب افزایش حریم خصوصی و نیز افزایش تمرکز در محیط های کاری نیز می شود.
  3. قیمت مقرون به صرفه: پارتیشن های چوبی بر اساس جنس چوب در قیمت های بسیار متفاوتی در بازار موجود می باشند و شما می توانید پارتیشن چوبی را با قیمتی مناسب و مقرون به صرفه خریداری کنید.
  4. طراحی انعطاف پذیر: پارتیشن های چوبی می توانند به راحتی در اشکال مختلف طراحی شده و نیز فضاهای مختلفی را از یکدیگر جداسازی نمایند.
  5. زیبایی: تنوع بسیار زیاد این نوع پارتیشن های سبب شده است تا افراد با سلیقه های مختلف بتوانند پارتیشن چوبی موردنظر خود را تهیه کنند. همچین این پارتیشن ها به دلیل جنس چوبی آرامش و زیبایی را برای شما به ارمغان می آورند.

انواع پارتیشن‌ بندی چوبی:

پارتیشن چوبی امکان دارد کشویی، ریلی و آکاردئون باشند. در ادامه تعدادی از انواع پارتیشن چوبی را به طور مختصر توضیح خواهیم داد.

  • پارتیشن‌بندی چوبی ثابت یا دیواری

این پارتیشن ها جداکننده‌ی دو مکان از هم یا تقسیم‌کننده‌ی یک فضا و محیط معین از محل سکونت یا آپارتمان های تجاری یا اداری هستند. این کالا عایق صوتی است و حداقل ۵۳ دسی‌بل پشتیبانی می‌کند. البته عملکرد عایق آنها وابسته به نوع روکشی است که دارد که روی پارتیشن ها کشیده می‌شود.

  • پارتیشن‌بندی چوبی جداکننده فضا

این پارتیشن ها از نوع پارتیشن چوبی متحرک است که به دو گروه خشک و مرطوب تقسیم می‌شوند: پارتیشن های جداکننده‌ی خشک متشکل از گچ، آجر و بتن اند؛ اما پارتیشن های جداکننده‌ی مرطوب شامل آجرهای گچ، بلوک‌های بتنی سلولی و بلوک‌های شیشه‌ای می شوند. از مزایای و محاسن پارتیشن چوبی متحرک این است که قابل جابه‌جایی و متحرک هستند اما از معایب ان هم می توانیم بگوییم که عایق حرارتی و صوتی خوبی برای محل مورد نظر نمی‌باشند.

  • پارتیشن‌بندی چوبی کشویی

این پارتیشن ها در راستای یک ریل در حالت جابه جایی و حرکت هستند به این معنا که نصب آن‌ها روی ریل‌های آلومینیومی و فلزی صورت می‌گیرد و گاهی به گونه‌ای ساخته و تولید می‌شوند که پس از کشیدن داخل دیوار قرار می‌گیرند به این شکل در دیوار با ایجاد شکاف مکانی مناسب برای جمع شدن این پارتیشن ها ایجاد می‌کنند. البته تمامی این پارتیشن ها در جنس‌های مختلف و گوناگون قابل عرضه و تولید هستند اما پارتیشن چوبی به دلایل متنوع، کاربرد و زیبایی بسیار بیشتری دارد.

پارتیشن بندی چوبی تک جداره و دو جداره:

پارتیشن ها بر اساس ویژگی های مختلفی دسته بندی می شوند. این دسته بندی ها در هنگام خرید پارتیشن می تواند به شما در انتخاب پارتیشن مطابق با نیازتان کمک کند. به طور مثال پارتیشن ها را می تواند بر اساس جنس و نوع متریال آن ها دسته بندی کرد. در این بخش به دسته بندی دیگری از پارتیشن های چوبی می پردازیم.

  • پارتیشن چوبی تک جداره

این نوع پارتیشن تنها از یک قطعه چوبی ساخته می شود و بیشتر در مصارف تزئینی و دکوراسیون منازل کاربرد دارد. در این نوع پارتیشن شما می توانید طرح هایی خاص و جذاب را روی پارتیشن پیاده کنید. این نوع پارتیشن چوبی نمی تواند به عنوان عایق حرارت یا صدا به کار گرفته شود.

  • پارتیشن چوبی دو جداره

این نوع پارتیشن یکی از بهترین انواع پارتیشن برای کاهش آلودگی صوتی و صر و صدا می باشد و به همین دلیل در ادارات و سازمان ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از این نوع پارتیشن شما می توانید محیط خود را از هر گونه نویز و صدا عایق کنید و دیگر نگران کاهش تمرکز در حین کار نباشید.

انتخاب چوب مناسب برای پارتیشن بندی :

چوب‌ها اقسام مختلفی و گوناگونی دارند که با توجه به استفاده‌ای که از آن‌ها می‌شوند باید چوب مناسب را با کاربرد مناسب و محل مورد نظر انتخاب کنید. شما باید برای پارتیشن‌بندی فضای مورد نظر خود چوب مناسبی را انتخاب کنید.

تخته دیوار پوش

تخته‌های ام دی اف، سریع و آسان برای نصب و جمع‌آوری پروفیل های برش خورده شده؛ برای ظاهری صمیمانه و زمخت…

طریقه نصب پارتیشن چوبی:

تنها در نصب پارتیشن چوبی متحرک و ثابت تفاوتی اندک وجود دارد در این صورت بیشتر پارتیشن ها راه‌حل و طریقه نصب و اجرای یکسانی دارند.

  1.  ابتدا باید محل دقیق پارتیشن‌بندی را تعیین کنید.
  2. سپس نقاط بنگر (معمولاً کف و سقف و دیوار) را تعیین کنید.
  3.  تیرچه های چوبی باید در مختصات تعیین‌شده از قبل برای پارتیشن‌بندی، به زمین یا سقف پیچ شوند.
  4.  به این صورت که موقعیت مورد نظر را با خط‌کش علامت گذاری کنید و در موقعیت مشخص‌شده بایستید و تیرچه را روی زمین قرار دهید.
  5.  سپس تراز بودن آن را از روی حباب (حباب داخل تراز) بررسی کنید.
  6. هر ۳۰ سانت با استفاده از مته و پیچ پارتیشن را ثابت کنید.
  7. اولین پایه‌ای که نصب می‌کنید پایه‌ی عمودی است. پایه‌ی عمودی چسبیده به دیوار باید به اندازه هر ۴۵ اینچ پیچ شود.

قیمت انواع پارتیشن بندی چوبی

قیمت پارتیشن ها در ایران از حداقل ۳۰۰ هزار تومان تا ۷۰۰۰۰۰ هزار تومان متغیر است که بستگی به نوع پارتیشن دوجداره بودن یا نبودن آن و سایر ویژگی ها دارد. اکنون قیمت پارتیشن های دوجداره چیزی حدود ۵۰۰ هزار تومان محاسبه می‌شود که البته با احتساب ما به التفاوت آن جهت قفل و گیره و لولا چیزی حدود ۷۰۰ هزار تومان خواهد بود.

سخن آخر

نصب پارتیشن چوبی باعث افزایش زیبایی محیط داخلی خانه می شود که تاثیر عالی بر آرامش و آسایش منزل شما دارد.حال با توجه به جزئیاتی که در مورد پارتیشن بندی چوبی در اختیار شما قرار دادیم می توانید نسبت به خرید آن اقدام کنید. اگر برای خرید یا قیمت این محصول نیاز به اطلاعات بیشتری دارید می توانید با پشتیبانی سایت تهران پارتیشن در ارتباط باشید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

سبد خرید