طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف (نصب پارتیشن ام دی اف)

امروزه استفاده از پارتیشن برای جداسازی و تفکیک فضا در ادارات و منازل بسیار کاربردی و فراگیر شده است. به همین دلیل طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف و نصب پارتیشن ام دی اف یکی از دغدغه های افراد و مدیران موسسات و ادرات می باشد تا بتوانند با هزینه ای مقرون به صرفه، پارتیشن بندی مناسب فضا را به محیط کار یا خانه ی خود اضافه کنند. در این مقاله از سایت “تهران پارتیشن” اطلاعاتی درباره ی موضوعاتی همچون روش ساخت پارتیشن با ام دی اف و آموزش نصب پارتیشن ام دی اف را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف

نصب پارتیشن ام دی اف

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف (نصب پارتیشن ام دی اف)

نصب پارتیشن ام دی اف

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف (نصب پارتیشن ام دی اف)

نصب پارتیشن ام دی اف

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف (نصب پارتیشن ام دی اف)

نصب پارتیشن ام دی اف

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف

طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف (آموزش ساخت و نصب پارتیشن ام دی اف)

آموزش ساخت پارتیشن ام دی اف به سادگی امکان پذیر نیست و نیاز به مهارت های عملی و تئوری بالایی دارد و به صورت تخصصی در شرکت های تولید کننده انواع پارتیشن مانند شرکت تهران پارتیشن ساخته و تولید می شوند. با این حال تجربه ی ساخت یک پارتیشن می تواند برای علاقمندان به این کار بسیار جذاب باشد. پس در ادامه چگونگی و طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف را به شما آموزش خواهیم داد.

ابتدا طرح موردنظر خود را روی کاغذ پیاده سازی کنید و سپس هر تکه از آن را به صورت جداگانه و تفکیک شده مشخص کنید. پس از آن اندازه هر یک از قطعات را مشخص کنید. پس از اینکه ابعاد ام دی اف به طور کامل مشخص شد، می توانید به سراغ تهیه و برش ورقه های ام دی اف بروید. سپس کلاف اصلی را با استفاده از پیچ به یکدیگر متصل کرده و سپس شیشه را به کلاف شیشه و قاب شیشه با استفاده از ناخنی شیشه وصل کنید.

حال می توانید کلاف شیشه را به کلاف اصلی پارتیش اتصال دهید و بنا به سلیقه یک پرده ی کرکره ای را درون کلاف اصلی نصب نمایید و پس از آن قاب شیشه جلویی کار را مانند کلاف شیشه قبلی نصب نمایید. اکنون پنل پارتیشن شما آماده است و شما می توانید تعداد زیادی از این پنل را به وسیله پیچ ام دی اف یکدیگر متصل کرده و نصب پارتیشن ام دی اف زیبا و دوست داشتنی را در محیط کار یا خانه ی خود انجام دهید.

مزایای نصب پارتیشن ام دی اف

  1. زیبایی و هماهنگی با سایر اجزای خانه و ادارت (مبلمان، کمد، میز و …).
  2. قیمت مقرون به صرفه آلومینیوم نصب به سایر متریال های فلزی
  3. تولید و ساخت پارتیشن در زمان کمتر نسبت به پارتیشن آلومینیومی
  4. تنوع رنگ و طرح
  5. سادگی و راحتی در نصب پارتیشن ام دی اف
  6. امکان تغییر در پارتیشن و ساختار آن پس از تولید و یا نصب
  7. وزن سبک
  8. تنوع بالا در طرح

نحوه نصب پارتیشن ام دی اف

به نوعی از پارتیشن ها که دیواره پر کننده دارد و همچنین سازه و فریم دور پارتیشن از جنس ام دی اف می باشد، پارتیشن ام دی اف گفته می شود. دو دسته پارتیشن ام دی اف بد مونتاژ و خوش مونتاژ وجود دارد. با توجه به مونتاژ پارتیشن، باید به نصب درست پارتیشن ام دی اف توجه نمود.

نصب پارتیشن ام دی اف نیازمند این است که شما در ابتدا محل قرار گیری ام دی اف را به درستی علامت گذاری کنید، اسکلت و قاب پارتیشن و پس از آن تیرک های عموی را نصب کنید و سپس قطعات ام دی اف برش خورده را در مکان موردنظر و با استفاده از پیچ های مخصوص نصب کنید.

نکات پایانی پیرامون طریقه ساخت و نصب پارتیشن ام دی اف!

همانگونه که خواندید، ساخت و نصب پارتیشن نیازمند داشتن تخصص تئوری و علمی در این زمینه می باشد و به سادگی امکان پذیر نیست. شما می توانید طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف را از افراد متخصص در این زمینه یاد بگیرید و یا با استفاده از خدمات تخصصی سایت تهران پارتیشن در زمینه ی تولید و نصب پارتیشن ام دی اف، خانه و یا محل کار خود را به بهترین شکل ممکن پارتیشن بندی کرده و زیبایی و حس خوب را به فضای زندگی خود اضافه کنید.

برگرفته از: homebuilding.co.uk

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

سبد خرید