درب شیشه ای؛ حسُ حالی مدرن

درب شیشه ای : با پیشرفت فناوری و گذشت زمان ساخت درب های شیشه ای پا به عرصه گذاشتند و با استقبال بی نظیری مواجه شدند همانطور که از نامش پیداست جنس این درب ها از نوع های مختلف شیشه می باشند. در این مقاله از سایت تهران پارتیشن قصد داریم،به برسی انواع درب شیشه ای بپردازیم. با همراه باشید.

تاریخچه درب شیشه ای:

درب های که در گذشته و چندین سال پیش مورد استفاده قرار می گرفتند اغلب از جنس های چوب، فلز، آهن و اکثرا در اشکال مربع،  مستطیل ساخته می شدند و اغلب سایز درب ها را با عریض کم در نظر می گرفتند در صورتی که امروزه درب های تولیدی عریضی بین 80 تا  200 سانتی متر دارند.

درب های شیشه ای دستی از پرکاربردترین و پراستفاده ترین نوع درب های سکوریتی می باشند که با اشغال کمترین فضا بیشترین کاربرد را ارائه می دهند.

مطمعنا میدانید که اکثرا درب ها با چارچوب و یا لولا به دیوار متصل می گردیدند. ابزار اصلی در ساختار تولید درب ها درگذشته اکثرا آهن و چوب بود که معمولا وزن بالایی نیز داشتند و هدف اصلی ان ها فقط محافظت بود و توجه چندانی در ساخت ان ها به ظاهرش نمی شد.

 

قیمت درب شیشه ای ساده

درب تمام شیشه با فریم آلومینیومی

انواع درب شیشه ای:

  • درب کشویی
  • درب لولایی
  • درب ریلی
  • درب اسپایدری
  • درب اتوماتیک
  • درب توکار
  • درب تاشو

 

درب اسپایدری:

یکی از پرکاربردترین نوع درب های شیشه ای درب های اسپایدری می باشد این نوع درب ها مدت بسیار کمی است که تولید شده اند و به علت حرکت افقی و خطی و اشغال فضای بسیار کم بسیار قابل توجه مصرف کنندگان قرار گرفته اند.

درب های شیشه ای اسپایدری به دو صورت تک لنگه و دو لنگه ساخته می شوند،شیشه های استفاده شده در این نوع از درب ها 10میل و از مدل سکوریت است البته می توان در برخی موارد از دو لایه 5میل لمینیت شده نیز استفاده کرد.

درب آکاردئونی شیشه ای

درب کشویی شیشه ای

درب کشویی:

این درب ها معمولا در کمد های دیواری و یا کمد های بزرگ بسیار مورد استفاده قرار می گیرند و نحوه حرکت آنها اینگونه است که شیشه، داخل یک ریل از جنس آلمینیوم و یا استیل حرکت کرده و باز و بسته می شود.

شیشه های درب های کشویی از نوع سکوریت با ضخامتی 10میل است و از نظر ظاهر می توان از شیشه های رنگی لاکوبل، رنگی متلوکس، شیشه های رنگی متلاک، شیشه های شفاف، شیشه های دودی، برنز واز شیشه های دو لایه لمینیت استفاده کرد.

 

درب ریلی:

درب های ریلی در گذشته داخل یک فریم باز و بسته می شدند که فریم مورد استفاده شکلی ساده و همانند (U) داشتند و در دو مدل روکار و توکار قابل استفاده بودند همانطور که از نامشان پیداست در حالت توکار ابزار آلات داخل دیوار و در مدل روکار ابزار ها روی دیوار نصب می گردیدند.

محاسبه قیمت درب شیشه ای

درب آکاردئونی شیشه ای

درب لولایی:

این نوع از درب ها از رایج ترین و معمولی ترین درب ها می باشند که از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرار می گیرند و طرز باز و بست ان مانند درب منزل می باشد که بصورت پروانه ای است.

از لحاظ قیمت این نوع مدل درب ها از سایر مدل ها مقرون به صرفه تر است و معمولا در بالای ساختمان ها، ورودی پاساژها، درب های مغازه ها، در داخل ساختمان و … قابل استفاده اند.

درب توکار:

این دسته از درب‌ها تمام مدل هایی را که یراق در معرض دید نباشد را شامل می شود. یعنی یراق‌آلات داخل سقف، دیوار و…. کار شده است.تمام مدل‌های ریلی، کشویی و اسپایدری امکان نصب یراق به صورت توکار را دارا هستند.

درب اتوماتیک:

درب به عنوان اصلی ترین عضو در هر ساختمان است.به همین علت بسیار مورد توجه طراحان و معماران قرار دارد به گونه ای که از گذشته تا به الان تحولاتی عظیم در فرایند تولید و ارائه ان ایجادشده است.

درب اتوماتیک امروزه از جدیدترین و بروزترین مدل های درب است که باز و بسته کردن ان نیازی به نیرو ندارد و بصورت اتوماتیک به وسیله ریموت انجام می گردد.

درب اتوماتیک بسته به سایز دهانه ورودی و ارتفاع درب ، میزان رفت و آمد و موقعیت جغرافیایی دارای انواع مختلفی هستند. بزرگترین مزیت درب های اتوماتیک نسبت به سایر مدل ها استفاده آسان، رفت و‌ آمد سریع، امنیت بالا، زیبایی، انتخاب نوع و طرح شیشه، نصب سریع و بسیاری از موارد دیگر است.

قیمت درب شیشه ای

درب شیشه ای دو لنگه

انواع متفاوت درب های اتوماتیک

  • درب اتوماتیک کشویی
  • درب اتوماتیک مرحله ای
  • درب اتوماتیک لولایی
  • درب اتوماتیک کشویی

در بین انواع متفاوت درب های اتوماتیک درب اتوماتیک کشویی از رایج ترین و متداول ترین نوع است که مطمئنا این نوع درب ها فاقد دستگیره هستند و در ساختمان ها و مکان هایی اعم از فروشگاه ها مراکز خرید شرکت ها فرودگا ها سینما ها و…..کاربرد دارند.

درب شیشه ای کشویی به صورت اتوماتیک باز و بسته می شوند و بصورت کشویی در جهت افقی باز و بسته می شود. تشخیص خودکار باز بسته شدن درب ها اینگونه است که حسگر هایی در قسمت بالای درب ها متصل می گردد، که دستور باز و بسته شدن را صادر می کند که این سنسور ها داری اشعه مادون قرمز می باشند و با تشخیص اشیا و انسان دستور باز و بسته شدن را می دهند.

درب اتوماتیک مرحله ای:

این نوع درب ها هم همانند درب اتوماتیک کشویی باز بسته می شوند با این تفاوت که بصورت مرحله ای و یا بیان دیگر به صورت تلسکوپی عمل می کنند.
در این مدل درب ها به اختیار شما حالات مختلف باز و بسته شدن، کامل، نیمه باز،دائم باز و کامل بسته وجود دارد. در واقع مزیت اصلی استفاده از این درب، با توجه به مدل طراحی، فضای زیاد برای عبور و مرور و تردد است. که می توان فضای تردد را به کمترین و بیشترین حد فضا تغییر داد.

 

درب شیشه ای اتوماتیک

درب شیشه ای با فریم آهنی

درب اتوماتیک لولایی:

همانگونه که از نام این مدل پیداست این مدل بصورت لولایی باز و بسته می شوند و به وسیله جریان برق بصورت اتوماتیک کار می کنند.

از این مدل درب ها در مواردی استفاده می شود که فرد بخواهد از حداکثر فضا استفاده کند در صورتی که مکانی برای جابه جایی و حرکت ریل ها در دهانه درب ها نداشته باشیم از این مدل درب استفاده می شود.

درب های اتوماتیک لولایی در دو مدل تک لنگه و دو لنگه ارائه می شوند. نصب این گونه از درب های برای مکانی که عرض دهانه ورودی کم می باشد می تواند انتخاب بسیار خوبی باشد

سخن آخر:

همانگونه که در این مطلب از سایت تهران پارتیشن گفته شد از دیرباز تا به امروزه درب های تولید شده دچار تحولاتی عظیم شده اند. همچنین درب قسمتی از ساختمان است که بسیار مورد توجه قرار می گیرد و باید در انتخاب ان بسیار حساس باشید و صبر و حوصله به خرج دهید.اگر علاقه مند به فضای مدرن هستید درب های شیشه ای می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد..

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

سبد خرید